OPINIE

STRONA GŁÓWNA
imię:
treść:
Jak ma na imię premier Polski?
=
Dodaj
Iwona
06.11.2013

Wczoraj pozbyłam się swojej fabii. Pozdrowienia dla chłopaków z tego skupu ;)


Karol
14.08.2013

Ja również sprzedałem auto w tym skupie. Dwa najlepsze skupy aut we Wrocławiu to ten i skupautek.pl - płacą najlepsze ceny, a cała transakcja przebiega ekspresowo. Poleeeecam


Damian
30.07.2013

Pełen profesjonalizm i najlepsze ceny! Sprzedałem auto w ciągu dwóch godzin od wypełnienia formularza. Pozdrawiam


Rafał
20.07.2013

Witam, sprzedałem wczoraj pegeuota 206. Chłopaki prosili o opinie na stronie, a że z transakcji jestem zadowolony wystawiam 5/5 :) i oczywiście polecam ten skup aut


Wojtek
18.05.2013

Cena jest lepsza, albo gorsza, ale jak człowiek w trudnej sytuacji to lepsze to niż kredyt. Sqpaut ku mojemu zdziwieniu zapronował mi i tak więcej niż myślałem za co wystawiam 5/5. Dotego tranzakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam!!


Igor
02.03.2013

Mnie również dopadł kryzys. Niestety musiałem sprzedać moje ukochane bmw (które w utrzymaniu nie było tanie). Z zapropowanej ceny jestem zadowolony. Autem i tak nie dużo jeździłem bo paliło...Ubezpieczenie beznadziejnie drogie. Wiec jakby miało stać do mojej poprawy finansowej to i tak bym taniej sprzedał... Polecam!


Daniel
22.02.2013

Ja pozbyłem się starego trupa za 500zł. Lepiej dostać 500 zł niż płacić za złomowania ;)


Paweł
15.01.2013

Niestety żyjemy w kraju, w którym ciężko jest odłożyć Ba, nawet cieżko żyć normalnie z miesiąca na miesiąć. Kiedy straciłem pracę musiałem szybko sprzedać moje VOLVO =(. Średnia cena rynkowa to 30.000 zl, w skupie zaproponowali mi 23.000 zl. Ostatecznie sprzedałem za 24.000 zł. Mogło być więcej, ale i tak "uratoli mi życie". Jak pisali poprzednicy miła i ekspresowa obsługa. no i ceny we Wrocławiu mają najlepsze. Jeśli ktoś jest w trudnej sytuacji jak ja to polecam.


Maria
02.01.2013

Polecam!


Jarek
12.12.2012

Gdy byłem w kryzysowej sytuacji i rozważałem wiele możliwości wyjścia z długu tj chwilówki itd. Ale ostatecznie postanowiłem sprzedać swoje auto w skupie. Nie musiałem czekać na klienta, firma zajęła się wszystkim. Zaproponowali uczciwą cenę, a moje problemy finansowe rozwiązały się. Skup jest dobrym rozwiązaniem na szybki przypływ gotówki. Z wielu skupów wybrałem ten ponieważ mieli najlepsze oferty. Polecam!


Kuba
29.11.2012

Jeśli chcesz się pozbyć samochodu za uczciwe pieniądze to wal do nich. Dobre oferty, przyjazna atmosfera i zdrowe podejście do sprawy. Polecam.


Pavo
03.11.2012

2 lata temu wróciłem z anglii. Tam trochę zarobiłem i kupiłem sobie mazde 6. Po powrocie na stałe do polski wróciłem z tym autem. Rejestrować nie można, dotego cieżko się jeździ. Postanowiłem sprzedać. I tu schody. Dopiero sqpaut rozwiązał moje problemy. Pozdrawiam i polecam.


Łukasz
07.10.2012

Witam, sprzedałem do tego skupu bore. 80% ceny rynkowej. Bez zastanowienia się zgodziłem. Kasa potrzebna i jedyna uczciwa oferta we Wrocławiu! sqpaut.pl godny polecenia


Malwina
02.10.2012

Polecam, polecam polecam. Pozbyłam się niejeżdżącego samochodu. Panowie przyjeli lawetą i zabrali mi problem z pod domu. Pozdrawiam


Darek
25.09.2012

Witam, sprzedałem mojego opelka do tego skupu aut. Cena zaoferowana mi to jakieś 75% ceny rynkowej. Nie miałem wyjścia. Potrzebowałem gotówki i się zgodziłem. Ale przyznam, że jeśli chodzi o oferte innych skupów to sqpaut zdecydowanie dał najkorzystniejszą. Za co plus. Oceniam 4/5.


Marcin
17.09.2012

w końcu sprzedałem... polecam sqpaut dla tego, że mają dobre ceny i działają szybko. Dotego można się targować i ostatecznie być zadowolonym z transakcjii jak ja :)


Kacper
11.09.2012

Firma godna polecenia. Miałem sprzedać im auto, a ostatecznie zamieniłem :D Pozdrawiam


Marysia
02.09.2012

Wszystko ok, zarówno oferta jak i transakcja. Pzdr


Olek
22.07.2012

Wiadomo, że skup aut nie oferuje cen rynkowych, bo też muszą zarobić. Ale oferty które dostawałem od innych sprawiały, że gotowała sie we mnie krew. Dopieor sqpaut podał mi ofertę na którą mogłem się zgodzić. Z Wrocławskich skupów tylko sqpaut!!!


Kamil
19.07.2012

Jak najbardziej polecam. Uczciwie, szybko, gotówka do ręki. Polecaaam!


Hubert
16.07.2012

Kupiłem citroena c4 z 2006 roku w dieslu. Najpierw padła mi turbina, a później pompa. Następnie w drodze powrotnej z chorwajii padł mi wentylator. Później kolejna masa rzeczy których już nawet nie chce wymieniać. Za każdym razem wahałem się czy sprzedać, czy może wkońcu już nic sie nie zepsuje. Kiedy poszła mi uszczelka pod głowicą odrazu zacząłem wystawiać auto. Niestety w polsce raczej ludzie nastawieni są na 100% sprawne auto za grosze. Więc zacząłem wypełniać formularze skupów aut. Dopieor sqpaut podał mi uczciwą ofertę. Panowie podjechali lawetą i zabrali tego nieszczęśliwego citroena, za co im bardzo dziękuję :)


Kasia
30.06.2012

Moja ocena to 5/5. Fachowe podejście, a przede wszystkim ekspresowe tempo działania. Dziś wypełniam formularz, jutro sprzedaje. Mniej więcej tak to wyglądało ;) Pozdrawiam Chłopaków


Jerzy
01.06.2012

Sprzedałem passata do tego skupu. Panowie przyjechali do mnie z gotówką i nawet specjalnie nie oglądali auta. Zapłacili, wsieli i pojechali. Może cena nie jest rynkowa, ale przynajmniej nie ma narzekania i marnowania mojego czasu na bezsensowane spotkania z ludzmi, którzy "chcą kupić auto". Skup godny polecenia, pozdrawiam


Pati
28.05.2012

Wszystko ok, rzeczywiście szybko i sprawnie, jedynie cena mogłaby być jeszcze trochę korzystniejsza dla mnie, ale i tak jestem szczęśliwa. Sprzedałam auto bo zbieram na wesele. Cała reszta bez zarzutu. Profesjonalne podejście za co wystawiam 4/5. =)


Marcin
24.05.2012

Czytałem posty innych i muszę przyznać, że mają rację. sqpaut to chyba najlepszy skup aut we Wrocławiu. Jako JEDYNI wysłali propozycję z uczciwą ceną. Bez wahania się zgodziłem. Pozdrawiam i polecam!


Krzychu
06.05.2012

Szybko i sprawnie - jak najbardziej polecam sqpaut.pl


Filip
05.05.2012

Kupić auto łatwo, sprzedać...to już cieższy temat. Jak gdzieś przeczytałem "ten co kupił auto jest zadowolony, a ten co sprzedał jeszcze bardziej". - i to prawda, po wielokrotnym wystawianiu w internecie swoje pojazdu marki bmw miałem już dość targowania się przez telefon, albo słuchania, że "kierownica jest wytarta i coś puka, a w ogóle to ryskę ma na masce" - czego oczekujesz po 10 letnim aucie? Panowie odpisali na maila jeszcze tego samego dnia, na drugi dzień spotkanie i załatwienie formalności. Chłopaki odjechali moją beemą a ja zostałem z gotówką. Teraz ja będę po drugiej stronie kiedy będę kupował nowe :p


Tomasz
29.03.2012

80% ceny jak najbardziej do zaakceptowania. Musiałem szybko sprzedać auto i dzięki sqpaut udało mi się to. Młode chłopaki wiedzą czego chcą i w odrużnieniu od konkurencji nie proponują ceny na którą wiadomo, że nikt się nie zgodzi. Na rynku pełno złodziei. Zanim Sprzedaż sprawdź ten skup aut we Wrocławiu. Polecam Panowie i pozdrawiam.


Wojtek
12.03.2012

Wszystko jak trzeba. To jeden z nielicznych skupów aut we Wrocławiu, który zaproponował mi uczciwą cenę. Jak pisał poprzednik, nie ma co szukać.


Seba
05.03.2012

No pewnie. Po co złomować i płacić jak można sprzedać. Zawsze jakiś grosz wpadnie x)


Rafał
02.03.2012

Wystawiam pozytywną opinie aby inni wiedzieli, że nie ma co jeździć po całym Wrocławiu tylko warto odrazu uderzyć do sqpaut. Obsługa konkretna, a ceny do zaakceptowania. Widać, że chcą kupić a nie wykręcić klienta. Pozytyw!


Wiola
29.01.2012

Bardzo pozytywnie. Obsługa uczciwa i profesjonalna. ;)


Marian
07.01.2012

Sprzedałem punto w tym skupie aut. Szybko i bezproblemowo. Panowie przyjechali od mnie do św. Katarzyny z umową. Auta nawet nie sprawdzali. Gotówka do ręki i zero pitu pitu :D pozdrawiam i polecam.


Marek
23.12.2011

Mazda 323 f. Moje pierwsze auto, sprowadzone z niemiec w 2006 roku. Jarałem się dłguo, ale przyszedł czas na zmiany. Zaminiełem swoje auto za golfa V z dopłatą w sqpaut. Oby dwie strony zadowolone. Polecam


Dawid
05.12.2011

Nikt nie chce kupować starych aut. Swoją skodę wystawiałem non stop na znanym ogłoszeniowym portalu. Każde wystawienie 11 zł i zero zainteresowania. Dopiero po trafieniu na stronę sqpaut.pl i wypełnieniu formularza odziwo ktoś zadzwonił. Na drugi dzień pozbyłem się problemu ;)


Grzegorz
18.11.2011

Miałem problem ze sprzedażą mojego auta. Wystawiłem go na aukcje, ale nie mogłem dłużej czekać, bo potrzebowałem gotówki. Wszedłaem na stronę sqpaut i wypełniłem formularz. Wszystko odbyło się szybko i profesjonalnie. Pozdrawiam i polecam


Max
18.11.2011

Swoją beemkę miałem zostawić w rozliczeniu u dealera bo kupowałem nową 5. W sumie z ciekawości wysłałem ofertę do tego skupu aut. I okazało się, że dostałem 2,5 tysiące więcej niż u dealera. Panowie kupili moje bmw i zawieźli mnie do salonu po odbiór nowego.


Patrycja
15.11.2011

Polecam firmę sqpaut. Wypełniłam formularz. Po godzinie dostałam informacje z ceną. Na drugi dzień wyraziłam zgodę na oferowaną cenę i w ciągu godziny kurier firmy przywiózł mi pieniądze i odebrał auto.


Robert
26.10.2011

Pozytwynie ;) Sprzedaż Audi przebiegła szybko i pomyślnie. Pozdrawiam


Ania
25.10.2011

Ja natomiast miałam stare Daewoo. Nie jeżdzące i rozkracione. Naprawdę przekraczała cenę auta, złomwoanie kosztuje, a ubezpieczenie też trzeba płacić co rok. SQPAUT zainterował się i takim autem. Pozbyłam się problemu za co jestem wdzięczna. Polecam!!


Bartosz
12.10.2011

Skupów aut w takim mieście jak Wrocław jak psów, a co jeden to lepszy cwaniak. Sceptycznie podchodziłem do sprzedaży samochodu wypełniając formularz, ale ku mojemu zdziwieniu po godzinie otrzymałem maila z na prawne uczciwą ofertą. Później już tylko spotkanie i kasa do ręki. Teraz już wiem, że nie każdy jest złodziejem. 80 % ceny rynkowej to na prawdę dobra oferta. Nie było sprawdzania auta i targowania o każdą ryskę. Za propozycję ceny która dostałem na skrzynkę sprzedałem auto. Uczciwi i godni polecenia. Pzdr


Damian
03.10.2011

Nie ma to jak chęć pozbycia się samochodu i brak zainteresowania. Żona namówiła mnie na alfe romeo. Jeździłem nią rok i wpakowałem w nią 6000 zł. Kasa się kończyła, a ja bałem się kolejnych kosztów. Sprzedawałem auto dość długo...aż wkońcu trafiłem na sqpaut. Transakcja przebiegła jeszcze tego samego dnia. Zaproponowano mi 80% ceny rynkowej, a więc na prawdę uczciwą ofertę. Bez wahania sprzedałem alfę i pozbyłem się problemu. Nic tylko polecać.


Jurek
19.09.2011

Ja również nie mogłem sprzedać auta. Albo dzownili ludzie, którzy chcieli kupić je za darmo, albo nie dzwonił nikt. Kolega polecił mi sqpaut.pl. Wycena ekspresowa, dobra komunikacja i co najważniejsze gotówka do ręki. Uczciwy skup aut to rzadkość, ale są i takie. Pozdrawiam


Paweł
13.09.2011

Potrzebowałem gotówki, wystawiałem swoją bmw e46 przez 3 miesiące na różnych ogłoszeniowych serwisach, a telefon milczał. Wkońcu zacząłem szukać skupu przez internet. Godzine po wypełnieniu formularza otrzymałem maial zwrotnego z proponowaną ceną. Dopieszczałem moją e46, więc po wynegocjowaniu ceny oby dwie strony były zadowolone. Ten Wrocławski skup jest godny polecenia. Pozdrawiam i polecam


Patryk
05.09.2011

No no no. Panowie z Wrocławia rzeczywiście proponują najlepsze ceny. Wysłałem z 15 formularzy przeróżnych skupów, żeby wkońcu otrzymać uczciwą ofertę. Ten skup zapewnia dojazd do klienta, gotówkę do ręki, a stan auta ich nie interesuje. Polecam.


Tadeusz
01.09.2011

Proponują uczciwe ceny. Transakcja przebiega szybko i sprawnie. Stary mercedes sprzedany, a moja kieszeń zadowolona. Skup aut godny polecenia.


Adam
30.08.2011

Bujałem się z moim starym golfem pół roku. Dopiero w sqpaut.pl znalazł się ktoś kto chciał go przygarnąć za uczciwe pieniądze. Ten skup aut we Wrocławiu mogę śmiało polecić tym, którzy wertują strony internetowe lub długo wystawiają auto. Szybko i rzetelnie. Polem!